DSC_5333ALerklaer

Maak kennis met ons tijdens een lezing of een bijeenkomst

Bijeenkomsten

Evenement details:

 • wo
  22
  apr
  2020

  Online bijeenkomst over het gebruik van algemene voorwaarden bij het zakendoen in Duitsland

  15:00Online

  In Verband met de coronacrisis zal deze bijeenkomst online plaatsvinden!

  Lutze Rechtsanwälte nodigt u van harte uit deel te nemen aan een bijeenkomst over het gebruik van algemene voorwaarden bij het zakendoen in Duitsland. Wanneer u zich met uw bedrijf op de Duitse markt richt en u orders vanuit Duitsland binnenkrijgt, dan is het erg belangrijk dat uw algemene voorwaarden goed in orde zijn.

  In deze praktijkgerichte bijeenkomst zullen belangrijke vragen aan de orde komen. Kunt u uw Nederlandse algemene voorwaarden van toepassing verklaren? Is het voldoende wanneer u uw Nederlandse algemene voorwaarden in het Duits vertaalt? Wat zijn de voordelen wanneer u Duitse algemene voorwaarden (Allgemeine Geschäftsbedingungen) gebruikt? B2B of B2C? Wat zijn de juridische gevolgen? Bovendien zal er tijdens de bijeenkomst aandacht worden besteed aan het gebruik van algemene voorwaarden bij webshops. Kortom, een praktijkgerichte bijeenkomst die u niet mag missen!

  De voertaal van de bijeenkomst is Nederlands. Er zijn geen kosten verbonden aan deelname. De bijeenkomst "Het gebruik van algemene voorwaarden bij het zakendoen in Duitsland" vindt plaats op woensdag 22 april 2020 van 15.00 uur tot circa 17.00 uur. Deelname aan deze bijeenkomst is gratis.

  Meld u nu aan.