DSC_5333ALerklaer

Maak kennis met ons tijdens een lezing of een bijeenkomst

Bijeenkomsten

Evenement details:

 • wo
  13
  nov
  2019

  Workshop Online verkoop in Duitsland

  14.00 uurKamer van Koophandel Groningen

  Elk jaar vindt de Duits-Nederlandse Handelsdag plaats in Mönchengladbach. Het is een evenement waar ondernemers de gelegenheid wordt geboden om nieuwe contacten te leggen en het reeds bestaande netwerk te onderhouden. Dit jaar vindt de Duits-Nederlandse Handelsdag parallel ook in Groningen plaats en zal er een live-verbinding bestaan met Mönchengladbach!

  Onze advocaat Andreas Lutze zal in Groningen een praktijkgerichte workshop verzorgen over de wet- en regelgeving  met betrekking tot de online verkoop in Duitsland. Ook zal hij aandacht besteden aan de regels omtrent de verpakkingsconvenant.

  De Duits-Nederlandse handelsdag in Groningenis is dé plaats voor ondernemers om het zakendoen met Duitsland te ontdekken en uit te breiden. Professionals geven tips en adviezen over grensoverschrijdend zakendoen. Dit unieke evenement biedt u als ondernemer ruimschoots de gelegenheid om nieuwe contacten te leggen en uw reeds bestaande netwerk te onderhouden. Als u op zoek bent om uw zakelijke kansen „aan de andere kant“ te verkennen dan is daar hier een mogelijkheid voor. De focus ligt op het netwerken met een persoonlijke uitwisseling van informatie en het voeren van een goed gesprek.

  Meer informatie en het programma van de Duits-Nederlandse handelsdag Groningen vindt u hier.