DSC_5333ALerklaer

Maak kennis met ons tijdens een lezing of een bijeenkomst

Bijeenkomsten

Evenement details:

 • di
  16
  apr
  2019

  De overname van een Duitse GmbH

  15.00 uurLutze Rechtsanwälte, Nassauerallee 112, Kleve

  De overname van een Duits bedrijf is doorgaans een geschikte manier om snel toegang te krijgen tot de Duitse markt. Met de overname van een Duits bedrijf krijgt u de beschikking over een bestaand klantenbestand en heeft meteen gekwalificeerd Duitstalig personeel en know-how in huis.
  Tijdens deze bijeenkomst wordt stilgestaan bij de verschillende juridische fases van een overname. De deelnemers leren waarop zij bij het sluiten van een geheimhoudingsovereenkomst en een intentieverklaring moeten letten. Op een praktijkgerichte manier worden de onderhandelingsstrategieën, het due diligence onderzoek, de inhoud van een koopovereenkomst en de voor- en nadelen van asset deals en share deals toegelicht. Er wordt tevens gekeken naar de risico´s voor de koper en de gebruikelijke garanties van de verkoper.

  Het programma van het seminar is als volgt:

  - Stappen bij de aankoop van een Duits bedrijf
  - Due diligence
  - Koopovereenkomst (asset deal of share deal)
  - Fiscale aspecten
  - Aansprakelijkheid
  - Garanties

  Een praktijkgerichte bijeenkomst die u niet mag missen wanneer u met het idee rondloopt in Duitsland een GmbH over te nemen. Graag nodigen wij u uit om deel te nemen aan deze bijeenkomst. De voertaal tijdens de bijeenkomst is Nederlands. Er zijn geen kosten verbonden aan deelname.