DSC_5333ALerklaer

Maak kennis met ons tijdens een lezing of een bijeenkomst

Bijeenkomsten
 • di
  30
  okt
  2018

  15.00 uurLutze Rechtsanwälte, Nassauerallee 112, Kleve

  Het oprichten van een GmbH is voor veel Nederlandse bedrijven een zinvolle maatregel om toegang tot de Duitse markt te verkrijgen. Want de ervaring leert dat een Duitse onderneming bij de Duitse zakenpartner in beginsel eerder het vertrouwen wekt dan een buitenlands bedrijf. Een bijkomend voordeel van een Duitse GmbH is dat de aansprakelijkheid van de GmbH beperkt blijft tot het bedrijfsvermogen en het Nederlandse moederbedrijf dus buiten schot blijft.

  Indien u besluit een Duitse GmbH op te richten, krijgt u te maken met een ander rechtssysteem en een andere cultuur van zakendoen. De GmbH is in grote lijnen vergelijkbaar met de Nederlandse B.V.. Maar er zijn ook verschillen! In deze bijeenkomst geven wij een leidraad voor de oprichting van een GmbH, leggen uit wat de rechten en plichten van de Geschäftsführer zijn en zetten voor u uiteen welke verschillen er bestaan met de Nederlandse B.V. en welke mogelijke risico’s daarmee gepaard gaan. Een praktijkgerichte bijeenkomst die u niet mag missen wanneer u in Duitsland zaken doet.

  Graag nodigen wij u uit om deel te nemen aan dit seminar. De voertaal tijdens de bijeenkomst is Nederlands. Er zijn geen kosten verbonden aan deelname.

  De bijeenkomst "De oprichting van een GmbH in Duitsland" vindt plaats op dinsdag 30 oktober 2018 van 15.00 uur tot circa 17.00 uur. Deelname aan deze bijeenkomst is gratis. Meld u nu aan.