DSC_5663Fenster

Eerdere bijeenkomsten van Lutze Rechtsanwälte

Archief bijeenkomsten

Andreas Lutze houdt regelmatig lezingen voor ondernemers over juridische aspecten van het zakendoen in Duitsland

Hier vindt u een overzicht van lezingen in het verleden. Wilt u een bijeenkomst organiseren met Andreas Lutze als spreker? Neem dan graag contact met ons op.

 

  • di
    21
    nov
    2017
    - 14:30

    Ondernemen in Duitsland

    Lutze Rechtsanwälte, Hoffmannallee 55, Kleve

    Het gaat weer goed met de Nederlandse economie. Steeds meer Nederlandse bedrijven kijken dan ook naar de mogelijkheden om ook in het buitenland zaken te doen. De keuze voor Duitsland ligt daarbij voor de hand. Duitsland is de grootste afnemer van Nederlandse producten. Ook draait de Duitse economie nog steeds goed. Duitse ondernemingen investeren fors en de Duitse consument is in koopstemming.

    Maar wat is een geschikte manier om toegang te vinden tot de Duitse markt? Export vanuit Nederland? Een filiaal van uw Nederlandse onderneming in Duitsland laten inschrijven? Of is het wellicht zinvoller een Duitse GmbH op te richten? In deze bijeenkomst zal de Duitse advocaat Andreas Lutze de mogelijkheden voor u op een rij zetten en toelichten op welke “juridische valkuilen” u moet letten.

    Een praktijkgerichte bijeenkomst die u niet mag missen wanneer u zaken doet in Duitsland. Graag nodigen wij u uit om deel te nemen aan deze bijeenkomst. De voertaal tijdens de bijeenkomst is Nederlands. Er zijn geen kosten verbonden aan deelname.