DSC_5663Fenster

Eerdere bijeenkomsten van Lutze Rechtsanwälte

Archief bijeenkomsten

Andreas Lutze houdt regelmatig lezingen voor ondernemers over juridische aspecten van het zakendoen in Duitsland

Hier vindt u een overzicht van lezingen in het verleden. Wilt u een bijeenkomst organiseren met Andreas Lutze als spreker? Neem dan graag contact met ons op.

 

  • di
    20
    jun
    2017
    - 15.00 - 17.00

    Met uw webshop succesvol online verkopen in Duitsland

    Lutze Rechtsanwälte, Hoffmannallee 55, Kleve

    Op dinsdag 20 juni a.s. nodigen wij u van harte uit voor een seminar over het succesvol online verkopen in Duitsland. Hoewel e-commerce in commercieel opzicht geen grenzen kent, moet u toch enkele juridische bijzonderheden in Duitsland op het gebied van e-commerce en Duitse websites in acht nemen.

    Tijdens deze bijeenkomst ontvangt u praktische informatie en tips van Andreas Lutze van Lutze Rechtsanwälte. Hij zal u uitleggen waar een Duitse webshop aan moet voldoen en welke juridische valkuilen er bestaan. Ook wordt er aandacht besteed aan het gebruik van algemene voorwaarden bij het online verkopen van artikelen naar Duitsland.

    Een praktijkgerichte bijeenkomst die u niet mag missen wanneer u met uw webshop succesvol wilt zijn in Duitsland. Graag nodigen wij u uit om deel te nemen aan deze bijeenkomst. De voertaal tijdens de bijeenkomst is Nederlands. Er zijn geen kosten verbonden aan deelname.

    Meld u nu aan!