DSC_5663Fenster

Eerdere bijeenkomsten van Lutze Rechtsanwälte

Archief bijeenkomsten

Andreas Lutze houdt regelmatig lezingen voor ondernemers over juridische aspecten van het zakendoen in Duitsland

Hier vindt u een overzicht van lezingen in het verleden. Wilt u een bijeenkomst organiseren met Andreas Lutze als spreker? Neem dan graag contact met ons op.

 

  • do
    08
    dec
    2016
    - 15.00 uur - 17.00 uur

    Uw webshop in Duitsland

    Lutze Rechtsanwälte, Hoffmannallee 55, Kleve

    Ook in Duitsland speelt e-commerce een steeds belangrijkere rol in de handel. In 2016 wordt de omzet van webwinkels in Duitsland geschat op 62 miljard euro. En de prognoses zijn goed. Voor 2017 wordt er zelfs een omzet van 73 miljard voorspeld. Hier liggen dus enorme kansen voor Nederlandse webshops die hun producten in Duitsland willen verkopen. Hoewel e-commerce in commercieel opzicht geen grenzen kent, moet u in Duitsland toch enkele juridische bijzonderheden op het gebied van e-commerce in acht nemen.

    Tijdens deze bijeenkomst zal Andreas Lutze toelichten waar u in juridisch opzicht op moet letten wanneer u zich met een webshop gaat richten op Duitse klanten. Er zal aandacht worden besteed aan de wettelijke eisen waaraan een webshop moet voldoen, aan het gebruik van algemene voorwaarden en aan de juridische valkuilen.

    Deze bijeenkomst biedt praktische handvaten en tips voor de alledaagse praktijk voor Nederlandse webwinkeliers.

    De bijeenkomst "Uw webshop in Duitsland" vindt plaats op donderdag 8 december 2016 van 15.00 uur tot circa 17.00 uur en zal afsluiten met een borrel. Deelname aan de bijeenkomst is gratis. Meld u nu aan.