DSC_5333ALerklaer

Maak kennis met ons tijdens een lezing of een bijeenkomst

Bijeenkomsten

  • wo
    02
    nov
    2016
    - 15.00 uur - 17.00 uur

    Het Duitse arbeidsrecht in vogelvlucht

    Lutze Rechtsanwälte, Hoffmannallee 55, Kleve

    Wanneer u als Nederlandse ondernemer actief bent op de Duitse markt zult u vroeger of later te maken krijgen met Duits personeel. Als ondernemer dient u dan alert te zijn, want het Duitse arbeidsrecht is op een aantal punten anders dan het Nederlandse arbeidsrecht.

    Doel van deze bijeenkomst is de deelnemers vertrouwd te maken met regelingen van het Duitse arbeidsrecht bij het afsluiten en het beëindigen van Duitse arbeidsovereenkomsten. Tijdens deze praktijkgerichte en Nederlandstalige bijeenkomst zullen de advocaten van Lutze Rechtsanwälte een overzicht bieden over het gehele traject van werving en aanstelling tot en met beëindiging van de arbeidsovereenkomst. Er wordt ingegaan op regelingen omtrent proeftijd, tijdelijke contracten, opzeggingen, salaris, concurrentiebedingen, ontslagbescherming etc.

    De bijeenkomst biedt praktische handvaten en tips voor de alledaagse praktijk voor Nederlandse ondernemers, managers en personeelsmanagers, die te maken hebben of krijgen met Duits personeel.

    De bijeenkomst "Het Duitse arbeidsrecht in vogelvlucht" vindt plaats op woensdag 2 november 2016 van 15.00 uur tot circa 17.00 uur en zal afsluiten met een borrel. Deelname aan de bijeenkomst is gratis. Meld u nu aan.